lauantai 23. syyskuuta 2017

Kauneuden kutsu ja iso kasa sheet maskeja

Kutsu kauneuteen -tapahtumaa vietettiin parisen viikkoa sitten Sokos-tavarataloissa, Emotioneissa sekä verkkokaupassa. Tarjolla oli tuotteita alennettuun hintaan ja kauneuspassilla sai kolmesta normaalihintaisesta tuotteesta 20 % alennusta. Meinasin ensin jättää ostokset vallan tekemättä, mutta sunnuntai-iltana kampanjan viimetunteina päädyin kuitenkin klikkailemaan ostoskoriin muutamia kiinnostavia juttuja.


Bioré Deep Pore Charcoal Cleanser on luonnonhiiltä sisältävä kasvoputsari. Öljytön koostumus lupaa puhdistaa huokoset ja jättää ihon syväpuhdistetuiksi. Käytetään päivittäin parhaan lopputuloksen saamiseksi. Kätevässä pumppupullossa oleva tuote annostellaan kädelle ja vaahdotetaan ennen kasvoille hieromista. Tuote on koostumukseltaan hiukan geelimäistä, väriltään harmahtavaa ja tuoksuu miellyttävän makealta. Ei tunnu pahemmin kuivattavan ainakaan pintakuivaa sekaihoa. 200 ml maksaa 8,90 €.


Garnier Respons Coconut Water & Aloe Vera Gel -sarjan shampoo ja hoitoaine tuoksuvat melko voimakkaasti kookokselle. Kosteuttavat tuotteet lupaavat puhdistaa ja hoitaa hiuksia ilman lätistymistä. Voidemainen hoitoaine tekee tukasta pehmeän ja sileän. Näistä tykkään! Shampoo 250 ml/ 2,95 € ja hoitsikka 200 ml/2,95 €.


L'Oréal Hydra Genius Aloe Water Liquid Care on kosteuttava hoitoneste kasvoille. Raikas ja nestemäinen koostumus sisältää aloe vera -uutetta ja hyaluronihappoa, jotka kosteuttavat ihoa pitkäkestoisesti. Kuvassa oikealla jämät edellisestä purnukastani, jonka ostin heti keväällä kun tuote saapui kauppoihin. Tämä on ihan lempparini, joten uusi purkki oli saatava. Omani on normaalin ja sekaihon versio, saatavilla on myös omat hoitonesteet kuivalle ja herkälle iholle. 70 ml maksaa 8,90 €.


Lumene VALO Glow Refresh Hydrating Mist sisältää antioksidanttipitoista lakan marjauutetta ja C-vitamiinia sekä lähdevettä. Heleyttävää ja kosteuttavaa kasvosuihketta voidaan suihkia myös meikin päälle päivän mittaan. 100 ml pullo maksoi alennuksessa 13,90 €. Tätä en ole vielä ehtinyt kokeilemaan.


Lumene Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serum yhdistää ihonhoidon ja meikin. Sävyseerumi sisältää pohjoista lakan siemenuutetta sekä valoaheijastavia pigmenttejä. Kevyt ilmava koostumus kosteuttaa, heleyttää ja lisää ihon luonnollista kirkkautta. Saa ihon näyttämään tasaisemman väriseltä ja raikkaalta. Omani on sävyssä Universal light. 30 ml pipettipullo maksoi  27,90 €. Tätä en ole vielä ehtinyt testata kasvoille, mutta juokseva koostumus ja tarpeeksi vaalea väri vaikuttavat lupaavilta.

Bearel on suomalainen verkkokauppa, joka myy korealaista kosmetiikkaa. Valikoimissa on tuotteita Aasian tunnetuimmilta brändeiltä. Saatavilla on muun muassa tällä hetkellä erittäin suosittuja etanaseerumituotteita ja sheet maskeja eli kangasnaamioita. Omaan tilaukseeni valikoin nimenomaan kangasnaamioita. Tilaus, maksaminen ja toimitus kävivät helposti ja nopeasti. Suosittelen Bearelia, mikäli haluat tutustua korealaiseen kosmetiikkaan!


Mizon Enjoy Vital-Up Time naamioita valitsin kolme. Tencel-kuidusta valmistetut naamiot asetetaan puhdistetulle iholle 10-20 minuutiksi. Kaikissa naamioissa onnimensä mukaisesti erityistä Vital-essenceä, joka sisältää allantoiinia, trehaloosia, hyaluronihappoa ja SC-glukaania. Naamioiden hinnat olivat 1,99-2,20 €/kpl. 

Calming Mask sisältää mehiläisen valmistamaa kittivahaa, joka on tunnettu ihonhoidossa rauhoittavista ominaisuuksistaan. Sopii myös ärtyneelle ja atooppiselle iholle. Watery Moisture Mask sisältää vihreää teetä, jonka aminohapot kosteuttavat kuivaa ihoa. Soothing Mask sisältää rauhoittavaa laventeliuutetta ja sopii myös herkän/ärtyneen ihon kosteutukseen.


A’pieu-merkin viipalenaamioissa on yhden kangasnaamion sijaan 12 pientä pyöreää naamiosiivua, jotka voi asetella haluamiinsa kohtiin kasvoilla ja vartalolla. Annetaan vaikuttaa 15-20 minuuttia. Hinta 3,90 €/kpl.

Watermelon Slice Sheet Mask sisältää runsaasti vesimeloniuutetta ja manuka-hunajaa, jotka ovat B-vitamiinirikkaita ihoa rauhoittavia ja kosteuttavia ainesosia. Lemon Slice Sheet Mask sisältää sitruuna- ja malvanlehtiuutetta sekä valkosalavan kuorta. Naamion runsas C-vitamiinipitoisuus kirkastaa ja hoitaa ihoa.


Holika Holika Juicy-sarjan kangasnaamioita oli saatavilla kuutta erilaista. Päädyin valitsemaan niistä kolme ihan vain pakkauksen ulkonäön perusteella. Hinnaltaan naamiot ovat 1,95/kpl. Vaikutusaika kasvoilla on 15-20 minuuttia.

Pomegranate Mask Sheet sisältää erittäin antioksidanttirikasta granaattiomenauutetta, joka silottaa ihoa. Tekee ihosta joustavamman ja häivyttää vanhenemisen merkkejä. Ehkäisee arpien muodostumista edistämällä vaurioituneen ihokudoksen uusiutumista. Blueberry Mask Sheet sisältää mustikkauutetta ja sopii kaikille ihotyypeille. Rauhoittaa ja auttaa ehkäisemään aknea. Honey Mask Sheet sisältää hunajaa sekä kookos- ja sitruunauutetta, jotka ravitsevat ihoa. Soveltuu erinomaisesti kuivalle iholle.


Missha Pure Source Cell -sarjan naamioita oli tarjolla vaikka kuinka montaa erilaista. Valitsin niistä neljä. Naamioiden kangas on pehmeää 100 % puuvillaa. Aktiiviset ainesosat tulevat luonnosta ja ovat käyneet läpi kaksiosaisen fermentointiprosessin. Tämän johdosta kasviuutteet tiivistyvät ja pilkkoutuvat, jolloin ne imeytyvät ihoon tehokkaasti. Naamioiden vaikutusaika on 15-20 minuuttia. Hinta 1,90 €/kpl.

Bamboo ehkäisee ihon kuivumista, antaa elinvoimaa ja ravitsee ihoa. Energisoiva ja kosteuttava naamio sopii erityisesti normaalille ja kuivalle iholle. Mango on kaikille ihotyypeille suunnattu hehkua tuova naamio. Sen sisältämä mangouute parantaa ihon joustavuutta sekä kosteutaa tekemättä ihosta öljyistä tai rasvaista. Green Tean sisältämä vihreä tee rauhoittaa ihoa ja vähentää ärsytystä. Lemon on suunnattu samealle iholle, joka kaipaa virkistystä. Vitamiinipitoinen naamio raikastaa ja kirkastaa kasvoja.


Missha Skin Essential Sheet Mask tekee karheasta ihosta kauniin. Charcoal & Snail Black Sheet Mask sisältää etanaseerumia ja kastanjapuun hiiltä, jotka puhdistavat ja kosteuttavat ihoa. Naamio lupaa poistaa kasvoilta myrkkyjä ja likaa sekä edistää ihon palautumista rasituksesta. Vaikutusaika 15-20 minuuttia, hinta 2,19 €.

Missha Herb In Nude -naamiot ovat erittäin ohutta ja hengittävää selluloosaa. Niiden annetaan vaikuttaa kasvoilla 15-20 minuuttia. Purifying Care  on minttua sisältävä puhdistava ja raikastava naamio. Moisturizing Care palauttaa ihon kosteustasapainon ja säteilyn. Sen sisältämä ruusunkukkauute kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Naamiot ovat hinnaltaan 2,19 €/kpl ja näitäkin on saatavilla useita erilaisia.


A’pieu My Skin-fit Sheet Mask Baobab on apinanleipäpuu-uutetta ja hyaluronihappoa sisältävä kosteuspommi. Lyocell-kuidusta valmistettu naamio imeyttää ravitsevat ainesosat tehokkaasti ihoon. Vaikutusaika 15-20 minuuttia, hinta 2,20 €.

Kocostar Slice Sheet Mask Strawberry on ihoa heleyttävä kankainen viipalenaamio. Mansikanmuotoisten palojen sisältämä mansikkauute kirkastaa ihoa. Vaikutusaika 15-20 minuuttia, hinta 4,90 €.



Holika Holika Pure Essence kangasnaamioiden vaikutusaika on 10-20 minuuttia. Ohut naamio tarttuu hyvin kasvoihin ja imeyttää tehokkaasti hoitavat ainesosat. Nämä maksoivat 1,99 €/kpl.

Strawberry kirkastaa, raikastaa, kosteuttaa ja rauhoittaa. Muun muassa mansikkauutetta ja appelsiinia sisältävä koostumus haalentaa ihon sävyeroja, hillitsee tulehdusta ja antaa iholle hehkua. Cucumber rauhoittaa ja viilentää herkkää ihoa. Kurkku- ja aloeuute auttavat silottamaan ihoa ja parantamaan sen joustavuutta. Lemon on C-vitamiinipitoinen naamio, joka pehmentää ihoa tehokkaasti. Sen sisältämä sitruunauute kirkastaa ja raikastaa kasvoja. Shea Butter sopii erityisen hyvin väsyneelle ja kuivalle iholle. Sheavoi ravitsee ja kosteuttaa, riisinleseöljy vahvistaa ja suojaa ja rohtosammakonputkella on antibakteerinen rauhoittava vaikutus. Greipinsiemenöljy antaa iholle tervettä hehkua.


Tilauksen mukana tuli myös muutama näyte, joita on mielenkiintoista päästä kokeilemaan. Bearelin verkkokaupassa toimituskulut ovat 4,49 €, mutta yli 45 euron tilaukselle toimitus on ilmainen. Netistä löytyy hyvin erilaisia alennuskoodeja, joita kannattaa ehdottomasti hyödyntää, niin saa tuotteensa himpun verran halvemmalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)